***

Лёля Капризоля
Відпусти мене, Коханий...

Прошу тебе я- *Не тримай*...

Ти був цим Часом мені даний

Та не зумів потрапити у Рай.

Ти відцурався не пізнавши,

Ти втратив навіть не тримавши,

Ти не хотів не бажав чути

То ж як могла з тобою бути...