Про учителя музыки! Посвящается Михеенко Н. В.!

Алекс Панасюк
Від Вас дізнався вперше про скрипічний ключ,
Про терції, дієзи й нотні стани.
І Ви постійно говорили лиш одне -   
Що я скоріш за все якимсь актором стану.

Навчили швидко Ви мене всьому –
Акторському мистецтву, танцям, співу,
І якби я займався цим усе життя,
Напевно, підійшов би будь-якому колективу.

Ви всміхнена і радісна завжди,
Співуча й голосиста, мов пташина,
І народилися із музикою у душі –
Від того непроста вона, а солов’їна.

Ви завжди в центрі свят і всіх подій,
Постійно сповнені енергії і ентузіазму,
Якби Ви стали донором крові,
То певно би здавали не просту, а лиш музичну плазму.

То ж заряджайте і надалі всіх
Шаленим драйвом й неймовірним оптимізмом,
Бо музика – це панацея для душі,
Найкращі ліки в боротьбі із кволим організмом!