Справжнiй директор! Посвящается Ляшенко А. Ф.!

Алекс Панасюк
Директор Ви вже більше трьох десятиліть,
І саме завдяки Вашій складній роботі
Дніпровська школа випередила всіх
Й давно вже стала кращою у нашому районі.

Вас порівняти можна з отаманом,
Що за собою веде славне військо в бій,
Або з якимось іменитим в спорті капітаном,
Що завжди коригує й контролює злагодженість дій.

Ви чітко й вміло робите свою роботу,
І вас підтримують завжди колеги і товариші.
І люблять Вас за розуміння і турботу,
За мудрість, добре серце й теплоту душі.

І кожен день приходячи до школи,
Ви зустрічаєте десятки всміхнених облич,
І тут на Вас завжди із радістю чекають,
Бо - справжній Ви директор, дорогий Андрій Хомич!