без тебе нiяк

Море Ли
як у полі німий
у чужих думках
тримаємо час
чорними ночами спить
чорними очами спить
у твоїх руках
бувають почуття лагідні і чисті.
підносять любов все вище ,та вище

Ця нестерпна ніч все ближче
ближче
ближче
ця неможлива любов все нижче
нижче
нижче
я хочу знати де ти
з ким ти
як ти
але запитати не наважусь
тому пробач.

Від великих країн
від фальшивих почуттів
тікаю я
є у мене ти
а у тебе є я
такі справи
Не можу без тебе
без тебе
без тебе
без тебе ніяк