Kadere isyan!!!

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
   
               
                KADER SANKI INAT ETMISH YUZUM GULMUYOR.............
                ALEM GULUP EYLENIRKEN,BEN AGLIYORUM NIYE?.......
                ACI CHEKTIM,HASRET CHEKTIM ,HANI SAADET NERDE?......         
                YARAP SANA NE YAPTIM KI LAYIK  GORDUN BU DERDE,
                DAHA CHOCUK SAYILIRKEN BU BATAGA SALDIN.............
                BEN, ACI CHEKERKEN SEN HEP SEYIRCI KALDIN..............
                BIR KERE ELIMDEN TUTUP YARDIM ETSEYDIN..............
                FELEK BIRAK YAKAMI,NEDIR BU KASTIN BANA?...........
                BIR KERE GULMEDIM KI DOGDUGUMDAN BUYANA.........
                BENDE INSAN DEGIL MIYIM,BENIMDE CANIM YOKMU?...
                SHU UCH PARALIK DUNYADA BENDE GULSEM CHOKMU?........
                KISA BIR MUDDET ICHIN MUTLULUGUDA GORDUM SENLE..
                ONDAN SONRA YENI ELEM,BAK YASHARKEN OLDUM..........
                BIR TARAFDA SEVGILI YAR,BIR TARAFDA BEN HARAP.....
                AL VERDIGIN CANI BENIDE KURTAR YARAP.....................!