Зимове

Маргоша 2
***
Сніжинки летять,
мов кудись поспішають.
А будинки із снігу
шапки надягають.

                ***
                Дітвора сніговики –
                І великі, і малі –
                Ліпить весело й завзято: 
                Скоро ж новорічне свято!

                ***
                Неначе біла ковдра розстелилась,
                і зрозуміли всі: зима не забарилась.
                За ніч одну земля снігами вкрилась.
                З святАми та з колядками до нас зима з’явилась.