Первый поцелуй

Лена Якунова
Не жалела, не хранила,
Под засовом не держала,
Про запрет души забыла,
Ему верить перестала,

Отдала без сожаленья,
Упустила, потеряла,
За минуту наслажденья
Подарила, обменяла.