Я вiрю в Небо

Светлана Пономаренко
Я вірю в Небо
І Небом вірю,
Я знаю треба
Здійснити Мрію.

Я знаю хочу
Пізнати себе
Слова пророчі
Ведуть до Неба.

Ведуть до серця
Дороги Неба
Води з джерельця
Випити треба.

Я випиваю
Слів одкровення,
Любов вдихаю
І нове вчення.

І нові барви
Тепер я бачу
Відтінки Слави –
В Радості плачу…

Аналіз крові
І я частина
Вселенської Любові
Я - Людина!

Відкрились Двері
Глибин Пізнання
Пливу у Вірі
Навколо Знання…

Глибини підсвідомості
Мене чарують…
І з сяйвом неповторності
Нові скарби  дарують.

Скарби дорогоцінні
З вдячністю приймаю,
Очі емоційні…
Любов Творця без краю…

Немає меж
У глибини Любові
Напевно знаю теж,
Що Бог є в кожнім слові.

25.07.11р.