Серпнево

Лизавета Неноли
У души є тіло
Широкі плечі
Сумні очі.
Вона пливе проти течії,
Не знає, ким хоче
Бути в сьогоднішнім дні.
Її майбутнє на карті
Позначено заходом сонця,
Що заглядає в вікно.
Остання партія в доміно
Програна,
А життя, наче кіно,
Якому ніколи не судилося
Бути знятим.