Кохання

Наталия Орайло
Коли до мене знову підійдеш
О, милий, я благаю:"Не востаннє!"
Хочу щоб щастя те не знало меж,
А щастя те зовуть моїм коханням.
Не знаю, чи залишить воно слід?
Не знаю, чи зірвемо його плід?
Я лиш благаю, щоб було без бід...