Трохи гопцюльскоi iджази-гамселязи

Наталья Викторовна Лясковская
Iвану Малковичу


о гарненьке дівча iжаче
з рум’яними щоками і товстеньким задком
у якому неначе
дзумкотить бджола диригуючи дивним джазком

о повна норища
може тища
iжаків-юнаків що приперли на танці юрбою
серед коiх
 маракас з колюками будяк в золотому навоi
те дівча негритячо-iжаче

гей ти
звуки бою за неi як покруч гиржання та блюзу
гамселяє iджаз куди там Пізареллі або Джоржу Мразу
незалежні від музики глузду
iжако заковиристі
композиціi

Прошу прощения: украинская буква i с двумя точками здесь не отображается. пришлось оставить в таком виде...