Вино

Ди Мэй
Усе мине,
а ти пий своє вино.
Твій час спливе,
а ти дивись в вікно.

Твоє вино хмільне -
тобі це всеодно.
Усе кругом живе,
а ти вже вмер давно.

Тебе хтось прокляне -
Програв він в казино.
А ти піди в кафе,
Зіграй з ним в доміно.

Знов вікно склянЕ,
знов не все дано.
"Вино мене уб'є -
Воно ж таке лайно."

11.11.12