Про100 це - Запах Неба

Валео Лученко
Просто це - Запах Неба
У нього є безліч запахів.
Вона пахне теплим молоком, сливами, спілими берами у серпні.
У вересні чебрецем, материнкою, гниличками і димом від картоплиння.
У жовтні небо пахне золотим листям берез і прілою хвоєю сосен.
У листопаді воно пахне зорями, місяцем вповні, буряками і гичкою.
А зимою воно пахне холодом, довжелезними димарями, червоними щічками дітей на ґринджолах
і дівчат, що спішать на побачення.
У квітні небо пахтить молодою травою, луговими тюльпанами, вільхою і вербою.
А в травні небо само чманіє від запахів, які линуть у нього_з_нього суцільним потоком.
Чамренні боги і люди любляться між собою щоб породити діти, які запахтять світ
молоком і небесним медом.

11.11. 2012