Не болейте! , на укр языке!

Николай Грибков
 
   Не  хворійте!

Не  бажаєте  хворіти 
на  свинячий  брудний  грип?
Завжди  мийте   руки  з  милом,
щоб  до  вас  він  не  прилип!
Їжте  більше – вітамінів
і  цибульки  з  часничком,
одягайтесь  по  погоді,
грип  здолаємо  гуртом!
Не  дай  Боже,  захворіли,
в  ліжко  ляжте  аж  бігом,
і вживайте – мед  із  чаєм,
або  мед  -  із  молоком!