Усе в Тоб1, Господь

Горбатюк Надежда
Спочатку молитва і Слово,
 А інше - нехай зачекає:
 Іду я до мого Бога,
 Лиш Він моє серце знає.

 Лиш в Ньому для мене розрада
 І втіха, і вічна любов.
 Щаслива й безмежно я вдячна
 Ісусу за Його кров.

 Адже в ній - моє спасіння
 І прощення від гріхів.
 Господь- ось Хто потрібний
 Для кожного з нас на землі.

 Читає мене, мов книгу,
 Думки мої - перед Ним.
 Чи йду я куди, чи їду -
 Я в Ньому, а Він - в мені.

 Ця єдність - найголовніше,
 Ця єдність дарує зміст
 Моєму життю. І більше
 Ніщо не потрібне мені.

 Скоріше приходь, Ісусе,
 Чекаю на Тебе, Господь!
 Мій шлях - до Тебе назустріч.
 Скоріше, скоріше приходь!