Передчуття

Лидия Филоненко
Укр.
Вогненне сонце на рожевім тлі -
Якесь воно сьогодні особливе!
Мов з серцевини щедрої землі
В вечірнє небо вихопилось диво!

Вогненне сонце у твоїх очах,
Рожеві іскри на твоїх долонях
І що за несподівана печаль
Тремтить тонкою жилкою на скронях?

Все буде добре,я тобі скажу,
Отак,як і повинно бути все це.
Не намагайся,я тебе прошу,
Розбити вогняному сонцю серце!