Не ставте...

Тамара Севернюк
Не ставте свіч для серця ще живого,
Огонь свічі таїть прощання дух.
У рівнім світлі б"ється засторога,
Яку не завжди вловлює наш слух.

Дарма, що світло так спокійно світить,
Свіча ніколи рівно не горить.
То не вогонь. То вбитих спахів міти,
Які убивць полюють кожну мить.

І хоч не вами спахи ті убито,
Нехай чужий вас злочин промине.
Не ставте свіч для серць, які відкрито
Йдуть на вогонь, що навіть не здригне...