Чи дивитесь...

Тамара Севернюк
Та квіточка звалась: родинник.
Розбилася склянка на щем.
Чи дивитесь Ви на годинник
Опівдні й опівночі ще ?

Там вірні дві темні зіниці
На злучених стрілках безмеж
Просвердлюють час: - Да святиться
Ваш погляд...

Й непогляд Ваш - теж...