Сiрий день

Курикова Наталья
Сiрий день i чорний одяг,
Електрички синiй потяг,
Дощ iде i небо в хмарах,
Люди ходять як примари,
Парасольки нiби квiти,
Заквiтчали руки  - вiти,
Перехрестя, осiнь пiзня,
Де не де пожовкле листя,
Зимно навкруги i хмарно,
Але все в життi не марно,
За дощем сховалось сонце,
Бачиш, ондечки вiконце



Li
14.11.12