Риби

Ди Мэй
Риби мовчать про свої почуття,
тому що вони кохають по-справжньому.
Хіба?
Прото вони хворіють на склероз,
чи амнезію,
чи вони просто тупі.
Whatever.
Кожні кілька секунд
вони забувають що щойно робили.
Тому вони плавають кругами.
Тому вони плавають кругами.
Тому вони плавають кругами.
Здається,що і я як та риба -
Знову і знову забуваю
як люди ставляться до мене.
І знову повертаюсь до них.
І знову повертаюсь до них.
І знову повертаюсь до них.
Stop!Треба припинити це!
Та хоча...
Риби знову плавають кругами.
Я знову повертаюсь до людей.

13.11.12