***

Ди Мэй
Чому ж не пишуть віршів,
коли душа співає,
коли багато квітів,
коли думка на крилах літає?

А тому ж не пишуть віршів,
бо слів на це не вистачає,
бо забагато вже термітів,
бо хтось на щастя зазіхає.

13.11.12