Stay strong. Лишайся сильним

Инусик Димитрова
Не впадай у відчай, коли доля жартує,
Коли йде все не так, якби ти хотів
Той світ, що навколо, постійно дивує,
І немає того, хто б тебе зрозумів.

Забудь про образи на тих, хто не поряд,
Хто давав обіцянки від тебе не йти.
Яка різниця, що люди говорять?
Живи своїм життям, не забувай, ким є ти.

Не падай навколішки перед всіма,
Цього не оцінять, лиш вслід засміються,
Бувалої рівності на цей час нема,
Та й життєві уроки не легко даються.

Душу свою навстіж ніколи не відкривай
Хто зна, кому це потрібно?
Люди зараз різні, не забувай,
Про одних думаєш так, про інших – думка хибна.

Не бійся промахів, скрут, ускладнень,
У своїх діях, вчинках будь вільним,
Не треба, щоб вимагали пояснень,
Твоє життя, то ж лишайся сильним.