У чому сенс?

Инусик Димитрова
Ми  не  вміємо  мріяти,  так,  мабуть  зовсім  не  вміємо...
Хто  ж  бажання  загадує  в  час,  як  вмирають  зірки?..
Вдовольнившись  лиш  смугами  чорними,  й  деколи  -  білими,
Все  що  маємо  з  часом  –  лише  непрожиті  роки.

Ми  зовсім  не  вміємо  жити...навіть  трішки  не  вміємо...
Тож  можемо  всоте  життя  починати  спочатку...
І  від  себе  ховатись,  прикрившись  від  дзеркала  віями...
На  людях  чомусь  одягати  потрібну  їм  маску...

Ми  зовсім  не  вміємо  вірити...чомусь  ми  не  вміємо...
З  нас  знущається  пекло  і  рай,  коли  щось  йде  не  так
А  чогось  досягли  -    то  ж,  звичайно,  лиш  власними  силами!
А  всі  мудрі  думки залишаються  тільки  в  книжках.