На зламi дня, на перехрестi ночi

Юля Блюсович
На зламі дня, на перехресті ночі
Зійшлись два берега в єдиній точці,
З'єднався світ в єдине ціле.
Прийшов момент - і все розцвіло.

Розцвіло все - і квіти, люди;
Ожили наново усюди.
Із зіткнення обох світів
РозлИлося цунамі почуттів.

На зламі дня посеред неба
Згадали всі свої потреби.
І в точці, де зійшлись два берегИ
Життя новЕ почалось назавждИ.

15.11.2012