Те що не згасне

Оксана Кот
Не життя, а якась потворність.
Хочеться просто взяти лягти і вмерти
Навколо мене сама притворність,
Навколо люди що не вірять в  прикмети

Це суспільство прогнило до нитки
Тут немає ні правих, ні винних.
Це життя - суцільна сітка
Що відділяти від щастя повинна.

Дай мені сили, Боже, я про́шу
Щоб бути сильною в цьому житті.
Є щось таке, що не купиш за гроші,
Те що не згасне колись в небутті.