Тебе кохаю!

Юлия Солярчук
"Тебе кохаю!" - це лише слова...
І байдуже, що я не вірю в долю.
Ти - найдорожче моє почуття,
і не залишу я тебе ніколи.

Я не хотіла мати лиш тебе,
я мріяла, що ти мене вгадаєш.
Ти знаєш мене ліпше, ніж себе,
і ти мене постійно відчуваєш.

Відтого що насправді я живу,
я всю печаль на серці відчуваю.
І байдуже, що я любов свою
у вираз втілюю, що я тебе кохаю!