в зимние ночи - дивись в оч

Лис11
Коли тихими літніми ранками
люди харчуються своїми сніданками,
ти - прокрадаєшся у мої сни,
з присмаком вітряної весни.
Коли тихим осіннім вечором
людям уже совершенно делать нечего,
ты - тихо крадёшься по моим снам,
бросая тени по уголкам.
Когда в тихие зимние ночи
люди дивляться один одному в очі,
ти - просто шепочеш мені у сні:
"Любий, зустрінемось навесні."