Твiй день

Ярослав Лапкевич
Сьогодні твій, рідненька, день, у тебе нині св'ято.
З народженням тебе, й нехай щастить!
І многих літ бажає брат, і мама разом з татом.
Й нехай ніщо ніколи не болить.

Сьогодні твій, рідненька, день. Прийми вітання щирі,
Щоб серед проханих гостей - посміхнені вуста!
Бажаємо достатку вам у злагоді і мирі
Й прожити разом пліч-о-пліч приблизно десь до ста!

А ще ми молимся усі, й до неба тягнем руки -
Робіть з коханим правильно усе.
Бо ми чекаємо, коли улюблених онуків
У клюві нам лелека принесе!