Тривожний знак

Терри Айронс
В кімнаті-свічки мерехтіння,
Годинник тікає і гулом віддає,
Та в кожному ударі я вловлюю тремтіння,
Що серце повнить відчаєм і спати не дає.

За вікнами негода,вітри лютують.Хвилі
Здіймаються до неба в долині річковій
І ланцюги дощу розкинулись на милі,
Уповноважені чинити у темряві розбій.

Опівночі хтось зважиться,сміливо-недоречний,
Трансплантувати випадок  в лихий недобрий час-
З апокрифу священного промовить небезпечно
Змістовне і рішуче сплетіння дивних фраз...

Вривається шаленою картиною видіння-
Над світом Загадковий і Темний постає,
І в кожному ударі-землі всієй тремтіння,
То кроки Таємничого,що невідступно йде...