пам ять

Олександр Музика
повір, не можливо забути
те, що так твою душу гріло.
ти свою пам'ять не роздягнеш,
скоріше вона тебе.

не забудеш як випікало душу
найсильнішою кислотою - людьми.
ти будеш до скону все пам'ятати -
пам'ять не стирається!