Зима

Ваня Громяк
Сніг падає,вкриваючи собою все навколо,
Стелячи білу ковдру на цей сірий світ.
Зима прийшла , щоб замикати коло ,
Щоб завершити цей черговий рік.

Вже скоро люди будуть бігать по крамницях,
Шукаючи для діточок своїх різдвяні подарунки,
І якась тиша пануватиме на міських вулицях,
Мороз спокійно малюватиме на вікнах візерунки.

І настрій наш ураз уверх підскоче ,
І всі будуть радіти погляду рідних очей,
Отих , що наше серце палко бачить хоче ,
Посеред решти жителів міста тіней.

Нехай же цей мороз вас не лякає!
Він не страшний , коли є поряд друг!
Я знаю,кожен з нас по-своєму цю зиму уявляє,
Нехай все справдиться,не покладайте рук!