Insomnia

Эли Шева
"И море, и Гомер — всё движется Любовью.
Кого же слушать мне? И вот Гомер молчит,
И море Черное, витийствуя, шумит,
И с тяжким грохотом подходит к изголовью"

1915

Both Ocean and Homer are motioned by Affection.
Whom should I listen to? And there Homer stops,
And Pontos Euxenos, orating, loud talks
And comes to bedside, crashing to distraction.

07.12.09