Дивитимусь

Тет Романова
Дивитимусь тобі у очі –
У них згоратиме печаль,
Твої іще малі дівочі
Шалені роки… І не жаль,
Що все було у тебе вперше:
Кохання, сльози… Вмерши,
Вони народяться ізнов,
Коли знайдеш нову любов…

Я загляну тобі у серце…
Пірну болюче, наче перцем
Червоним тертиму вуста
Твого обличчя… Пустота…

І доторкнувшись до душі –
Залишу… теплу тишу…