Протилежност

Тет Романова
Я лід, а ти вогонь,
Зіжми свою долонь –
Побачиш ти майбутнє,-
Я в ньому не присутня!..

Ти місяць, а я сонце.
Проміння у віконце
Я раз у раз пускаю,
Але тебе немає…

Ми різні, не єдині,
Навік тепер однині
Я стану твоєй тінню,
В похмурий день осінній

З тобою поряд я , хоча мене й немає…