Я не забуду...

Тет Романова
Я не забуду очі ці,
Ці очі, брови ці густі.
Цю усмішку, таку дитячу
(Як я тобі за це віддячу?)

Як я віддячу за кохання?
І за життя, і за бажання.
Без твого личка і без тебе
Я як без сонця, як без неба!

Без тебе я не бачу світу,
Чекаю з друзями привіту…
Тобою дихаю, живу…
А ти… Ти вже знайшов нову…