Твоя душа - бурхливе Море...

Тет Романова
 Твоя Душа - бурхливе Море…
 Спочатку - свіже і прозоре,
 Спочатку - синьо-голубе.
 Я в ньому віднайшла тебе.
 А потім… Моря як не стало…
 Я в пошуках його блукала.
 Я в пошуках - знайшла себе…
 Хай кожен Море віднайде.