Ж. В

Тет Романова
Тендітні вулички з розбитими ліхтарями,
Вишневі садки у дворі,
Рожеві, білі плями
На дитячому ніжному тлі.

Ставочок… Балка… Лавки
У парку в самоті.
Юнацькі забаганки
Крізь вічність в дрімоті.

І пам’ятник... Тополі -
Красуні в забутті.
Мережаної долі
Провісниці путі.

Жовтавий дім культури…
Під небом голубим.
Він бачив диктатури
Вікном своїм німим.

Алеї… Люди… Сміх…
Рознесений повсюди…
І це не дум моїх
Розкидані етюди…