The funny clown

Ура Лата
I am funny-funny clown,
I can ride left and right,
I can ride left and right,
I am funny-funny clown.

I am funny-funny clown,
I can ride up and down,
I can ride up and down,
I am funny-funny clown.

I am funny-funny clown,
I can ride back and forth,
I can ride forth and back,
I am clown red and black.