За Одесу

Павел Мыскин 2
Біля моря місто є,
що немає краше,
зрозуміло річ веду
за Одесу нашу.

Першим мером Гурвіц був -
то хохол завзятий,
тут з'явився Боделан -
мовдован треклятий.

Наше місто їм як кість -
обглодав тай ходу
час набратись розуму
нашему народу.

  1999г.