Кохання

Михаил Дубривный
Тебе не бачю я, багато часу
Тижні минають, як два роки
Дарма, не розумію
Як два серця, тікають від очей
Збагнеш, кохання не врятує, телефоную
Кілька фраз для настрою, що далі 
Лишь не помітні далі , нас з’єднали
Страждання від бажання, дотику
Лишь сподівання

Моє кохання, спочатку бачив я
А згодом не хотів збагнути
Що один на самоті, де ти
Налякано, вдивляючись у небо
Похмуре, і безкрає, і пусте

Без сил колінами припавши до землі
Навколо ворони, шукають подих смерті
І очі ледь відкриті і чужі
Десь обрій в полум’ї, рожевої планети 

Я відчуваю що ти десь, а може біля
Мого життя, що дарував тобі я
Така моя була, така щаслива
Що в снах шукала зустрічи, пробач

Мовчиш, вдивляючісь у хмари
Ні смутку, ні краплини гіркоти
Проходиш скрізь мене, немов у воду 
Ні опору, ні навіть глубини

Що було це, торкання на прощання
Любов, а може паралельний світ
Ось я, ось ти, і всі мої бажання
Любові вам, любові по житті