гей, козаче-москалЮ... укр

Надежда Скульская
(пісня)

кликала-гукала,
плакала-зітхала,
навіть надихала,
тільки не кохала...

ПР. гей, козаче-москалю,
я ж бо тЕбе не люблю,
хлопче, ти мені пробач,
а якщо кохаєш - плач...

сонечко сміеться,
хай душа озветься,
розплітаю косу,
миють личко роси.

прокидайся зранку,
тай співай веснянку
про зорю багряну,
та чужу кохану.

ПР. гей, козаче-москалю,
я ж бо тЕбе не люблю,
хлопче, ти мені пробач,
а якщо кохаєш - плач...

плакала-рыдала,
звала-находила,
даже вдохновляла...
да только не любила.

ПР. гей, козаче-москалю,
я ж бо тЕбе не люблю,
хлопче, ти мені пробач,
а якщо кохаєш - плач...