Чому?

Александр Стеллит
Ти в себе питаєш
Чому ж це так вийшло
Чому він від тебе пішов
Чому та любов що
Була у двох в серці
Раптом пропала
І дощік пішов

Чому у кохання
Закони жорстокі
Чому коли любиш
Сльози течуть
І нащо кохання
Коли божеволіш
Чекаєш коли
Твоє серце вкрадуть

Вкрадуть і розтопчуть
На чорнім асфальті
Своїм не коханням
Старим кирзаком
Своєю байдужістю
Та чорним словом
Образять тебе
Та залиють вогонь

Вогонь що горів
Коли двоє кохали
Та канули дні в небуття
Пройшло те кохання
І згас вже той вогник
І душі пливуть в небуття.