Song for you

Алёна Тим
-I feel your heart
I feel your soul
There is your love
I m yours

- Sex?

- No?

- To be...

- Year

-Sex?

-I feel your heart.
I feel your soul.
Why me?


-Because you are super. babe...

- Love you

-I love you, babe
I see your eyes
I see your movies
I see emotions
You'd love to do this
I feel your heart
I feel your soul
There is your love
I m yours