Я занадто довго жила...

Татьяна Слива
Я занадто довго жила, щоб більше не жити
Та, нажаль, я маю бути та існувати
І шкода, що мене не можуть убити
Мені треба себе по-новому складати.

Ти пробач, що заплакала арфа
Моїх пересказаних слів.
І твоїх, що були тільки з солоду,
меду і вати.
Ти не зміг, ти ще трохи мене не стерпів,
Бо усе віддавав, а я навіть не вміла
брати.