Ну зупинись, ну подивись на мене

Геннадий Королёв
Ну зупинись, ну подивись на мене.
Без шат, як є, стою перед тобою.
Не цар, не принц, ані новий Рокфелер,
У сірих сутінках, сповинутий журбою.
Сріблястий місяць висить поміж нами.
Промінням хтивим пестячи тебе,
Грайливий сміх луною між ланами
До зорь пливе у небо голубе.
Любити - це велика нагорода,
Й не кожен цього щастя заслужив.
Коханої дівчини пишна врода -
Найбільша втіха між численних див.
Кохання нашу душу окриляє,
І стелиться до ніг широкий світ,
Щасливий той, на кого ти чекаєш,
З ким проведеш багато світлих літ.
Поклич мене, в своїх зігрій обіймах,
У грудях серце солодко болить...
Не вартий ласки? Дурисвіт? Нікчема?
Не вірю! Ні! Віддай мені цю мить!
Я хочу тебе бачити і чути,
Відчути твої руки на собі,
Я хочу ніч , таку, щоб не забути,
Перед тобой схиляюсь у мольбі.