Без В! ри

Михаил Дубривный
Проклятий в зговорі з чорною силою
Обмеженний до сприйняття
Залежний від поклику
Вищою мірою, пекельне
Майбутне та чорна душа

Без віри у краще, життевої сили
Проштовхують тіло, без вогника
В жилах
Де сломана віра, й довіри нема
До життя, Заміняя гріхи на слова

Де цей світ, де в нім я.
Де знайти каяття , змірившись
Із болем, Спалити для себе
Чюже, забути окови, і
Вітер вдихне в тебе нове життя