Оптимизм

Геннадий Королёв
Як важко знайти у коханні
Слова, що ніхто не казав.
Прокинувшись на світанні
Тобі піднесу трунок з трав.

Я сам назбирав цього зілля
Для тебе, для мене, для нас.
Нехай це немов божевілля:
Красуньо, кохатися час!

Смієшся, глузуєш, пустунко.
То й що? Не боюся образ.
Доб'юся твого поцілунку
Сьогодні і ще безліч раз.