истина

Михаил Дубривный
Все що істене, мінливе
Все святе, до долу хиле
Розірву окови віри
Щоб казали, він зневірив

Не порушні всі закони
Славлять те, чого немае
Добровільно вимагають
Розіпясти моє тіло

Храми знають справжню назву
Вони віковічать справжнім
Вони дихають зімною разом
Вони свідки моєї смерті