хвилева ранко-кава у терарiумi спальнi... навiяне

Фиолетта
"интуиции  дресскод
влажно  дрессирую  на  словах
и  утренне  необходимое  зло
дешёвая  чашка  кофе
хотя  я  люблю  матэ"
                (inki  "дешёвая  чашка  кофе" )

              ***
у  філіжанці  з  порцеляни
дешева    кава    «яку  п’ють  до…»,
(читати  "до  сніданку")
нема  десерту,
бо    не  було  в  планах,
 а  цукор  –  зло, 
тобі  ж  спакує  все  гірке…
у  вікнах  майже  сніг,
і  холод  перемелює  в  крихке
сьогодні  …  ми
 приймЕм  пологи,
перейми  в  неба,  зупевно    збіг
інтуїтивних  проб  на  догми…
знамення,  то    початок  грудня
є    міжсезонням  спарювання 
жаб    шпорцевих  …
ми  ж    земно-зимні 
у  ранко-кавах    цих  хвилевих,
яким  в  тетаріумі    спальні 
не  дотягнутися  до    стелі,

а    чай  мате 
залиш  на    потім…
щоб  пити  з    Еліс...