Трунок

Ната Максимец Морская
А хочеш, я дам тобі трунку?

Від нього нема порятунку,

Не спатимеш довгії ночі,

Й від туги ти виплачеш очі!

 

А хочеш ти зілля такого,

Спасіння проситимеш в Бога,

Блукатимеш, наче примара,

Ото тобі буде покара!

 

Брешу! Бо нема в мене трунку!

Лиш серце колотиться лунко,

До тебе достукатись хоче,

Це ж в мне безсоннії ночі!

 

Це ж я наче зілля те пила...

Себе замість тебе згубила!